κύριο λογότυπο

Παιδικός Βρεφικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο
στην Αθήνα, Αμπελόκηποι, Ψυχικό, Γκύζη, Κυψέλη.


Αγαπητοί γονείς καλώς ηλθατε στον Παιχνιδότοπο

Παιχνιδότοπος 1: Χατζοπούλου 4, Ν. Φιλοθέη Αμπελοκήπων, ΤΚ. 115 24 &

Παιχνιδότοπος 2: Καρπενησιώτη & Ελληνικού, Ν. Φιλοθέη Αμπελοκήπων, ΤΚ. 115 24

Λειτουργεί απο 2002 σύμφωνα με το πλαίσιο διατάξεων που έχουν θεσπιστεί από τα αρμόδια Υπουργεία.

Ο Παιδικός-Βρεφικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο "ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ" βρίσκεται στην Αθήνα, στην περιοχή Νέας Φιλοθέης (Αμπελοκήπων) και λειτουργεί από το 2002 σύμφωνα με τις διατάξεις που έχουν θεσπίσει τα αρμόδια Υπουργεία. 

Ευήλια και ευάερα κτίρια.
Ο Παιδικός-Βρεφικός Σταθμός & Νηπιαγωγείο "ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ" στεγάζεται σε δύο σύχγρονα κτήρια με ευάερες και ευήλιες αίθουσες. Ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η λειτουργία των αιθουσών έγινε με γνώμονα τη διάσφάλιση μη κλειστών και σκοτεινών χώρών. Από ιατρικές μελέτες γνωρίζουμε πως οι σκοτεινές αίθουσες είναι αιτία για περισσότερες ημέρες ασθένειας του ευαίσθητου οργανισμού των παιδιών βρεφικής ηλικίας. Το φυσικό φως είναι απαραίτητο για τη σύνθεση της βιταμίνης D του οργανισμού, η οποία βοηθά στην για την καλή υγεία των παιδιών καθώς αποτελεί αστείρευτη πηγή ενέργειας.
 

Πνευματικά ερεθίσματα από συλλογή εκπαιδευτικών ποιοτικών παιχνιδιών.
Παράλληλα μέσα σε αυτό το ελεύθερο, υγιεινό περιβάλλον επιδιώκουμε να προσφέρουμε στα παιδιά ποιοτικά ερεθίσματα. Πανεπιστημιακές μελέτες αποκαλύπτουν πως εφόσον δώσουμε την κατάλληλη ώθηση στο παιδί, τα κατάλληλα πνευματικά ερεθίσματα, τότε θα πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Για το σκοπό αυτό, στον Παιδικό-Βρεφικό Σταθμό & Νηπιαγωγείο "ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ" αξιοποιούμε περισσότερα από 300 παιχνίδια, όλα με παιδαγωγικά χαρακτηριστικά, εξαιρετικής ποιότητας, επώνυμα, ασφαλή, κατάλληλα για παιδιά προσχολικής ηλικίας όπως, γαντόκουκλες, δακτυλόκουκλες, επιτραπέζια μαθηματικής σκέψης, διαδραστικούς μαγνητικούς πίνακες και πολλά άλλα. 

Υ.Γ. Αγαπητοί γονείς, τηλεφωνήστε μας για κάθε απορία που σας απασχολεί στο 2106911833

 

Ο Παιδικός Βρεφικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο "ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ" εξυπηρετεί τις περιοχές:
Αθήνα, Αμπελόκηποι, ΨυχικόΓκύζη, Κυψέλη, Πολύγωνο, Φιλοθέη, Παπάγου, Ζωγράφου, Γουδί, Χολαργό, Ιλίσια, Γαλάτσι, Εξάρχεια, Κολωνάκι, Κολωνάκι.

Η διεύθυνση

ΤΖΕΝΗ ΤΖΙΟΥΡΑ

 

 

κύριο λογότυπο

Παιδικός Βρεφικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο
στην Αθήνα, Αμπελόκηποι, Ψυχικό, Γκύζη, Κυψέλη.
Αγαπητοί γονείς καλώς ήλθατε στον Παιχνιδότοπο.

Παιχνιδότοπος 1: Χατζοπούλου 4, Ν. Φιλοθέη Αμπελοκήπων, ΤΚ. 115 24 &

Παιχνιδότοπος 2: Καρπενησιώτη & Ελληνικού, Ν. Φιλοθέη Αμπελοκήπων, ΤΚ. 115 24

Λειτουργεί απο 2002 σύμφωνα με το πλαίσιο διατάξεων που έχουν θεσπιστεί από τα αρμόδια Υπουργεία.

Ο Παιδικός-Βρεφικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο "ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ" βρίσκεται στην Αθήνα, στην περιοχή Νέας Φιλοθέης (Αμπελοκήπων) και λειτουργεί από το 2002 σύμφωνα με τις διατάξεις που έχουν θεσπίσει τα αρμόδια Υπουργεία.

 

Ευήλιο και ευάερο κτίριο.
Ο Παιδικός Βρεφικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο "ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ" στεγάζεται σε δύο σύχγρονα κτήρια με ευάερες και ευήλιες αίθουσες. Ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η λειτουργία των αιθουσών έγινε με γνώμονα τη διάσφάλιση μη κλειστών και σκοτεινών χώρών. Από ιατρικές μελέτες γνωρίζουμε πως οι σκοτεινές αίθουσες είναι αιτία για περισσότερες ημέρες ασθένειας του ευαίσθητου οργανισμού των παιδιών βρεφικής ηλικίας. Το φυσικό φως είναι απαραίτητο για τη σύνθεση της βιταμίνης D του οργανισμού, η οποία βοηθά στην για την καλή υγεία των παιδιών καθώς αποτελεί αστείρευτη πηγή ενέργειας.

Πνευματικά ερεθίσματα από συλλογή εκπαιδευτικών ποιοτικών παιχνιδιών.
Παράλληλα μέσα σε αυτό το ελεύθερο, υγιεινό περιβάλλον επιδιώκουμε να προσφέρουμε στα παιδιά ποιοτικά ερεθίσματα. Πανεπιστημιακές μελέτες αποκαλύπτουν πως εφόσον δώσουμε την κατάλληλη ώθηση στο παιδί, τα κατάλληλα πνευματικά ερεθίσματα, τότε θα πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.Για το σκοπό αυτό, στον Παιδικό-Βρεφικό Σταθμό & Νηπιαγωγείο "ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ" αξιοποιούμε περισσότερα από 300 παιχνίδια, όλα με παιδαγωγικά χαρακτηριστικά, εξαιρετικής ποιότητας, επώνυμα, ασφαλή, κατάλληλα για παιδιά προσχολικής ηλικίας όπως, γαντόκουκλες, δακτυλόκουκλες, επιτραπέζια μαθηματικής σκέψης, διαδραστικούς μαγνητικούς πίνακες και πολλά άλλα.

 

Υ.Γ. Αγαπητοί γονείς, τηλεφωνήστε μας για κάθε απορία που σας απασχολεί στο 2106911833

 

Ο Παιδικός-Βρεφικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο "ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ" εξυπηρετεί τις περιοχές:
Αθήνα, Αμπελόκηποι, Ψυχικό, Γκύζη, Κυψέλη, Πολύγωνο, Φιλοθέη, Παπάγου, Ζωγράφου, Γουδί, Χολαργό, Ιλίσια, Γαλάτσι, Εξάρχεια, Κολωνάκι, Κολωνάκι.

 

Η διεύθυνση

ΤΖΕΝΗ ΤΖΙΟΥΡΑ

Συστάσεις

Οι Συστάσεις Μας!

Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες ενδεικτικές συστάσεις και παρατηρήσεις που δεχτήκαμε από γονείς σχετικές με τον παιδικό σταθμό.

 Στη ζωή μου δεν έχω τίποτα πιο σημαντικό από τα δυο παιδιά μου , τα οποία εμπιστεύτηκα στον Παιχνιδότοπο.

Η επιλογή μου αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν , αφού επισκέφτηκα και άλλους παιδικούς σταθμούς στην ευρύτερη περιοχή. Στον Παιχνιδότοπο ένιωσα ότι βρήκα τις εγκαταστάσεις εκείνες που μου ενέπνεαν ασφάλεια , καθώς και ένα εξαιρετικό προσωπικό , από έμπειρους ανθρώπους , εντός και εκτός σχολείου ( δασκάλες , οδηγούς σχολικών λεωφορείων κ.α. ) με τους οποίους είχα στην πορεία μια τέλεια συνεργασία και απίστευτη βοήθεια όποτε τη χρειάστηκα.

Όταν αποφασίσαμε να εγγράψουμε τον Στέλιο μας στον παιδικό σταθμό, είχαμε μια έντονη ανησυχία και προβληματισμό για την επιλογή του κατάλληλου σχολείου - σταθμού. Τον Ιούνιο του 2012 επισκεφθήκαμε περισσότερους από 15 σταθμούς και εν τέλει επιλέξαμε τον Παιχνιδότοπο, χωρίς να σας έχουμε επισκεφθεί.

Έχω δυο παιδιά 3 και 4 ετών. Έψαχνα , στην αρχή της σχολικής χρονιάς , ένα παιδικό σταθμό κοντά στην περιοχή μου. Μέσω του ιντερνέτ βρήκα τον Παιχνιδότοπο , τον επισκέφθηκα και γνώρισα από κοντά την υπεύθυνη του σταθμού κα Τζιούρα Τζένη. Πρόκειται για ένα ευαίσθητο και καλοσυνάτο άνθρωπο , ανοικτό να μιλήσεις για όλους τους προβληματισμούς που μπορεί να έχει ένας γονιός και πρόθυμη να βοηθήσει. 

Με αφορμή την αποφοίτηση της μεγάλης μας κόρης από την τάξη του νηπιαγωγείου του Παιχνιδότοπου, σας απευθύνω την παρούσα επιστολή για να μοιραστώ μαζί σας καθώς και με άλλους γονείς τις εντυπώσεις και τα συναισθήματά μου από την συνεργασία μου μαζί σας.

Όταν πριν από σχεδόν τρία χρόνια επισκεφθήκαμε τον Παιχνιδότοπο με σκοπό να επιλέξουμε το πρώτο σχολείο της κόρης μας, διαπιστώσαμε άμεσα τόσο το ζεστό, φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον, όσο και την εξαιρετική συμπεριφορά του προσωπικού, καθώς επίσης και την πληρότητα σχετικά με την σίτιση τη μεταφορά των παιδιών και την καθαριότητα στους χώρους υγιεινής. Ωστόσο καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή μας έπαιξε η εικόνα των χαρούμενων προσώπων των παιδιών, εικόνα η οποία αντικατοπτρίζει την ψυχή τους.

Η εύρεση κατάλληλου παιδικού σταθμού για την 3-χρονη κόρη μας ‚ μας απασχόλησε πολύ και ξεκινήσαμε νωρίς την αναζήτησή του.

Νομίζω πως ο ενικός μετά από 3 χρόνια που ο Στέλιος έρχεται στον ΠΑΙΧΝ1ΔΟΤΟΠΟ επιβάλλεται γιατί δεν είστε απλώς η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του σχολείου αλλά και μία φίλη που από την πρώτη στιγμή ένιωσα .

Τον Σεπτέμβριο 2009 μετά από πολλές επισκέψεις σε διάφορα νηπιαγωγεία και χωρίς να έχουμε καταλήξει κάπου για να ξεκινήσει ο μικρός Κώστας, είπαμε με το σύζυγο μου να επισκεφθούμε και τον Παιχνιδότοπο που μας είχε συστήσει κάποια γνωστή.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσοχή που, κατά τα προηγούμενα δύο χρόνια, έλαβε η κόρη μας από εσάς και τις δασκάλες σας, που της έδωσε αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές της και άναψε το ενδιαφέρον της για πολλά και διάφορα Θέματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και το εξαιρετικό προσωπικό σας για την καλή συνεργασία που έχουμε ήδη τρία χρόνια τώρα .